- Zout en hulpstoffen mengen. Deel op magere kant buik inwrijven.
- Buik dubbel klappen en netten met sterk net.
- Buitenkant inwrijven met rest mengsel.
- Vacumeren en opslaan in koeling 3 a 4 weken (wekelijks draaien).
- Uit de vacuüm verpakking even afspoelen (niet uitwateren)
- Drogen op 10 tot 12 uur op 33°C in combikast.
- Kleppen in en uit 25%, ventilator 50%.
- Roken op 30°C circa 30 tot 45 minuten.
- Uur laten afkoelen in werkplaats.
- Vacumeren en opslaan in de koeling.
- 7 tot 10 dagen laten rijpen in koeling, alvorens verkoop aan consument.
1 kg. |
Varkensbuik |
|
40 gr. |
Nitrietzout |
|
15 gr. |
Roh-Pokelfit N |
78625152 |
0,6 gr. |
Pokelstart CB-CA2 |
78626201 |
Runder pastramiCoppa
Scroll naar bovenzijde