Gouden stoofperen
Kom helemaal in de kerstsfeer met deze heerlijke gouden stoofpeertjes
Kom helemaal in de kerstsfeer met deze heerlijke gouden stoofpeertjes
Alternatieve bereiding:
1. Breng de peren aan de kook samen met de andere ingrediënten.
2. Koel ze terug op het fornuis tot kamer temperatuur.
3. Breng ze opnieuw aan de kook en bindt ze af met aardappel zetmeel, zo blijft de saus goed aan het peertje hangen.
4. Opnieuw laten terug koelen op het fornuis tot kamertemperatuur. De stoofperen garen nu vanzelf nog door.
5. Verpak in bakjes per 2.
Consumentenadvies: koud serveren
Verpakkingsadvies: in zwarte bakjes recht op laten staan met een dekseltje. Per 2 verpakken.
1 kg | Giese Willman | 32130298 |
1 L. | Jus d’orange | 72001740 |
300 gr. | Suiker | |
5 st. | Steranijs | 76809524 |
3 st. | Kaneelstokjes | 76077224 |
0,05 gr. | Safraan | |