Groentestoof met aardappelpuree
Herfstachtige groentestoof met verse groenten en spekjes
Herfstachtige groentestoof met verse groenten en spekjes
1. Blancheer de wortel en bleekselderij zodat de groenten een bite en hun mooie kleur behouden. Spoel koud af.
2. Laat de bruine bonen uitlekken en spoel koud om.
3. Meng de groenten met de bonen en spekjes door elkaar heen.
4. Meng daarna met kaneel, honingsaus, nootmuskaat en peper naar smaak.
5. Presenteer de stoof en aardappelpuree los in schalen in de toonbank of verpak alvast in portie verpakkingen met daarin 200 gram aardappelpuree en 300 gram groentestoof.
1 gr. | Nootmuskaat gemalen Epos | 77050801 |
275 gr. | Magere spekreepjes amb. zav Fier | 12301010 |
600 gr. | VERS winterpeen | 32300007 |
1 kg | Bruine bonen | 32002000 |
2 gr. | Peper zwart gemalen Haya4You | 78606222 |
4 gr. | Kaneel gemalen senior Verstegen | 76077174 |
1600 gr. | Aardappelpuree Peka | 32100100 |
150 gr. | Honingsaus Degens | 78016736 |
600 gr. | VERS Bleekselderij gesneden G&S | 32182502 |
4 gr. | Gember/djahé gemalen senior Verstegen | 76074574 |