Groentestoof met witte rijst
Groentestoof met tomatensaus, bruine bonen en spekjes
Groentestoof met tomatensaus, bruine bonen en spekjes
1. Blancheer de wortel en bleekselderij zodat de groenten een bite en hun mooie kleur behouden.
2. Spoel koud af. Laat de bruine bonen uitlekken en spoel koud om.
3. Meng de groenten en bonen en spekjes door elkaar heen.
4. Meng daarna met tomatensaus, Provençaalse kruiden en peper. Voeg zout naar smaak toe, houd er rekening mee dat dit invloed heeft op de productspecificatie.
5. Presenteer de stoof en rijst los in schalen in de toonbank of verpak alvast in portie verpakkingen met daarin 200 gram rijst en 300 gram groentestoof.
15 gr. | Kruidenmix Provençaalse stijl Epos | 77016406 |
600 gr. | VERS bleekselderij gesneden G&S | 32182502 |
1 kg. | Bruine bonen blik | 32002000 |
2 gr. | Peper zwart gemalen Haya4You | 78606222 |
1600 gr. | Witte rijst De Kroes | 30102020 |
600 gr. | VERS winterpeen middel | 32300007 |
275 gr. | Magere spekreepjes Fier | 12301010 |
600 gr. | Tomatensaus Hela | 78304400 |