Artboard
Inspiratie
Verkoopconcepten
› Butchers Tataki
› Chef’s BBQ Selection
› Chef’s Dinner Selection
› Gourmetfeest
› Meat & Meals
› Smulsteen
Assortiment
Vleeswaren
Salades & tapas
Maaltijden, soepen & AGF
Vlugklaar & gebraden
Barbecue & gourmet
Dranken
Vers vlees
Brood & bake-off
Kruiden, marinades & sauzen
Zuivel, kaas & eieren
Worstmakerij
Overig food
Verpakking, schoonmaak & non-food
Merken
Fier
Boerderijkip
Redondo Iglesias
Spijkerman
Livar
Negroni
Aromas del Sur
Over ons
Ons verhaal
Het team
Contact
Bestellen
Klant worden
Menu
Menu
Mini hamburgers
Deze hamburgertjes passen perfect op onze mini brioche broodjes!
Bekijk recept
Print het recept
Bereidingswijze
Grondstoffen draaien door 3mm plaat gehaktmolen.
Grondstoffen licht mengen met hamburger all-in en Probind Bindfest H.S
Nogmaals draaien door 5 of 8 mm plaat gehaktmolen.
Deeg vormen voor de burgertjes. (ongeveer 50 gram voor een burgertje)
Buitenkant bestrooien met steak-rub.
Opslaan in koeling.
Ingrediënten
20 gr.
Hamburger all-in
78613048
15 gr.
Steak-rub
Pro bind Bindfest H.S
78620501
Recept delen:
Delen op Facebook
Delen op Twitter
Delen op WhatsApp
Delen op LinkedIn
Delen via e-mail
Vergelijkbare recepten
Quesadilla
Turkse pizza met gegrilde groenten
Broodje hotdog
Healthy chocolademousse
BBQ venkelworst
Scroll naar bovenzijde