- Marineer de ribfingers met spareribsmarinade en trek ze vacuüm.
- Garen op 72 graden zo’n 10 uren lang.
- Zorg dat het vocht eruit is.
- Bak de ribfingers in een hete braadslee.
- Voeg nog wat van de spareribs marinade toe en bak ze kort tot de saus aan de ribfingers plakt.
- Doe het vlees op de smulbol en top af met wat rode ui en sesam zaadjes.
Bereidingswijze ribfingers:
- Meng de ribfingers met zarteling tot het opgenomen is of intumblen.
- Als laatst de American Spice kruiden eronder mengen en een nacht laten rusten.
- Plat vacumeren en gedurende 8-10u of 1 nacht garen op 70ºC.
- Af laten koelen en de ribfingers insmeren met de Hickory bbq saus.
- Ribfingers afbakken zo’n 10 minuten in voorverwarmde oven op 175ºC.
500 gr. |
Ribfingers |
62007171 |
10 st. |
Smulbollen |
55056105 |
50 gr. |
Rode uienringen |
32182682 |
100 gr. |
Hickory marinade |
78653205 |
20 gr. |
American BBQ Spice |
78610081 |
100 gr. |
Zärteling liquid |
78628706 |
|
|
|
|
|
|
Buddha bowlButchers brioche bite’s
Scroll naar bovenzijde