Traybake met pompoen
Herfstige traybake met pompoen, zoete aardappel en chipolata!
Herfstige traybake met pompoen, zoete aardappel en chipolata!
1. Ontdooi de pompoenblokjes.
2. Snijd de groenten die nog gesneden moeten worden in stukken.
3. Meng de groenten met kruiden en olie.
4. Leg in een ovenschaal met daartussen de chipolata worstjes.
5. Bak in circa 25 minuten gaar in een voorverwarmde oven op 180 graden.
6. Keer de worstjes tussentijds een keer om.
7. Koel het geheel terug binnen 5 uur naar 7 graden.
8. Verpak, codeer en registreer.
100 gr. | Zoete aardappelblokjes | 32004326 |
50 gr. | Rode uienringen | 32182682 |
150 gr. | Runder chipolata | 64001139 |
150 gr. | Pompoenblokjes | 32004046 |
10 gr. | Cajun blend | 76412002 |
100 gr. | Paprika rood reepjes | 32182658 |
10 gr. | Olijfolie | |